2014/03/19

POLITOLÓGUS BACK: Somogyi Zoltán

A mai nap folyamán kicsit alaposabban utánanéztünk a tegnapi politológusunknak, azaz Somogyi Zoltánnak.



Egy kis infó róla:
1973-ban született. Először szociológia szakon tanult az Eötvös Lóránt Tudományegyetemen, később Pécsett folytatta tanulmányait kommunikáció szakon a Pécsi Tudományegyetemen a Bölcsészettudományi Karon. A Political Capital ex-ügyvezető igazgatója.


Miután elolvashattuk, hogy hogyan indult és hová jutott el eddig, láthatjuk, hogyha karriert akarunk csinálni, azért igencsak meg kell dolgozni. Ő is egy példa arra, hogy ha kitartóan küzdünk a céljainkért, akkor elérhetjük azokat.


Az előadásában azt a tanácsot adta a diákoknak, hogy mindig vállalják fel magukat, és vetkőzzék le a gátlásaikat. Azt taglalta, hogy Amerikában nyíltabbak az emberek, többet is kérdeznek, és hogy mi is többet és bátrabban kérdezzünk bármit bármikor bárkitől. Mi is úgy gondoljuk, hogy csak úgy tanulhatunk, hogyha kérdezünk. A vége felé a politológus már igencsak áttért politikai témára, amit mi sajnos nem nagyon értettünk, de reméljük, hogy a csoport megértette, és hasznos volt számukra.:)

(DivatoZoltán?:D)

Itt a korábban említett fülbevaló, és persze a tanárnő is, aki szívesen állt modellt nekünk. (Köszönjük szépen, tanárnő!)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése